Om meg

Om meg

Jeg er født i Stavanger, bodd noen år i Buskerud, før jeg flyttet til Lunde i Telemark som 2 åring. Siden den gang har jeg bodd på Enggrav, en gård i Lunde.


Sjekk også CV her hvis du ønsker


Lunde er et sted jeg har stor sansen for. Mye av dette er jo selvfølgelig fordi det er her mange av de jeg kjenner fra barndommen bor her, og det er her vi oftest møtest. Men i tillegg er Lunde et sted med stabile vintre og somre. Det er slalombakke og skikkelige skiløyper om vinteren. Om sommer er det ekstremt mange vann å velge mellom å bade i, og temperaturen er som regel ett av de bedre i landet. I tillegg går ett av verdens underverker (diskuteres vel foreløpig, men burde i hvert fall vært inne på listen) gjennom kommunen, nemling Telemarkskanalen. Dette er ett av de største turistmagnetene i kommunen, og er absolutt å anbefale for alle og enhver som er innom. Og ikke minst har vi en flyplass.


I tillegg til mye båt og fly kommer jeg også som sagt fra en gård, og dette har selvfølgelig farget meg frem til i dag. Alt som durer er en stor interesse, og jeg har opp igjennom studiet og arbeidslivet alltid vent tilbake for å være med å drifte gården, men på grunn av mye å gjøre i jobben jeg har, har det bare blitt mindre og mindre de siste årene.


Ved siden av studiene i Trondheim måtte jeg ha en deltidsjobb. Og siden jeg da bodde svært langt unna gården, og gårdsbruket, fikk jeg ekstremt lite mulighet til å dyrke min store lidenskap, store kjøretøy. Så derfor måtte jeg selvfølgelig ta buss- og lastebilsertifikatet og jobbe som bussjåfør ved siden av. Selv i dag (pr 2013) har jeg fremdeles jobb som bussjåfør ved siden av hovedjobben. Tipper nok det kommer til å fortsette.


Siden en interrailtur vi hadde før militærtjenesten i 2001 har jeg også hatt ekstrem stor interesse for å reise. Helt siden den gang og frem til i dag har det derfor alltid blitt satt av penger til dette formålet, og det vil det også fremover. I 2013 hadde jeg vært innom 30 land.


Oppvekst

Født: Stavanger

Bodd: Jæren, Buskerud, Lunde i Telemark, Trondheim og Oslo

Interesser

Baserer seg mye på at jeg har kommet fra et lite sted, der friluft og jordbruksmaskiner har vært en stor del av livet.

Jobb

Kort oppsummert:

  • 2 år: Sommerland
  • 5 år: Telemarkskanalen
  • 8 år: Avløser gårdsdrift
  • 4 år: Buss, Trondheim
  • 5 år: Flybuss, Oslo
  • 2007-nå: Veidekke Entreprenør